Цветни принтери

Цветни принтери

Активни филтри

Lexmark C3224dw Color Laser-89412
    -9%
  • -9%

Lexmark C3224dw Color Laser Printer

Специална цена. Валидност до 15.08.2020г. или до изчерпване на складовите наличности.
248,90 лв. 226,50 лв.

Canon i-SENSYS LBP621Cw

Специална цена. Валидност до изчерпване на складовите наличности.
376,98 лв.
Xerox Phaser 6510N-77161
    -8%
  • -8%

Xerox Phaser 6510N

50 000 ppm; Recommended Average Monthly Print Volume: Up to 3000 pages
543,14 лв. 499,69 лв.
Lexmark C2535dw A4 Colour-40921
    -9%
  • -9%

Lexmark C2535dw A4 Colour Laser Printer

Удължаване на гаранцията до 4 години след регистрация. Цената не важи за тръжни процедури и специални сделки.
702,20 лв. 639,01 лв.Нуждите на потребителите през последните години превърнаха цветните принтери в неизменна част от ежедневието на съвременния човек. В резултат на непрестанно развиващите се технологии се създават различни модели, които да откликват на потребностите на отделните клиенти, така че да се извличат максимално ползите от тези устройства - днес вече можете да намерите цветни принтери, както за интензивна офис употреба, така и пригодно за вашия дом предложение. 

С напредване на времето цветните принтери предлагат все по-високо качество на картината, ярки и наситени цветове, а всичко това - на ниски цени. Високата им разделителна способност и скоростта им на печат определено са техни основни предимства, които не можем да не признаем. Постигането на атрактивна реалистична картина вече е напълно възможно.

Цветни принтери - правилният избор има значение

       Лазерните цветни принтери се отличават с висока скорост на работа и с възможност за печатане на различни размери хартия, което ги прави подходящи за офиси, копирни центрове и др.;

       Консумативите за лазерните цветни принтери се изчерпват много по-бавно, т.е. ще ви се наложи да смените касетата след значително по-голям брой отпечатани страници. В допълнение към това, те се предлагат на много по-ниски цени на консумативите;

       Точно премереното смесване на тонера и методът на работа при този тип устройства позволява постигане на милиони цветове, без те да се размазват. Нещо повече, прецизността на лазерните цветни принтери ви гарантира запазване на качеството и при двустранен печат.

Изборът на цветен принтер никога не е бил по-лесен. В E-bulmag ще намерите принтери с високо качество на марки, които са се установили като лидери в сферата на техниката.

За дa сте сигурни, че устройство е напълно подходящо за вашето начинание и бъдещето му предназначение, преценете добре нуждите си и параметрите, към които да се насочите. При необходимост от допълнителна консултация или възникнали въпроси - ние сме насреща да превърнем покупката ви в отлична инвестиция.