Външни Дискове

Външни Дискове

Налични са 158 продукта.

Активни филтри
Независимо колко е голямо пространството за съхранение на вашия компютър или лаптоп, винаги идва в момент, в който мястото за снимки, музика, любими филми и работни файлове е на изчерпване. За да не се налага да избирате кое да оставите и кое да изтриете, можете да се възползвате от предимствата на външния хард диск, който ви позволява да съхранявате цялата си информация. 

Външният хард диск - нужният аксесоар за всеки човек

       Капацитетът на външния хард диск може да варира спрямо нуждите, за които го закупувате - от модели с няколко GB до устройства, чието пространство  надхвърля 4-6 TB. Така широката гама от устройства отговаря на нуждите на потребителите, които могат да бъдат както лични, така и професионални;

       Стандартният външен хард диск се отличава със скорост на работа, която достига до 7200 оборота в минута (rpm), което ви гарантира, че преносът на данни и информация няма да ви забави;

       Външните хард дискове се свързват с лаптоп или компютър посредством USB 2.0/3.0 или USB Type-C;

       Използването на външен хард диск ви гарантира високи нива на сигурност, като по-голямата част от тях ви дават възможност да кодирате данните си.

Моделите в E-bulmag са на водещи в сферата марки, които са доказани лидери в предлагането на качествени външни хард дискове -  Western Digital, Seagate, Toshiba и др. При нужда от помощ в избора или допълнителна консултация, екипът ни е на среща за всякакви въпроси.

Наред с външните хард дискове, ние се стараем да улесним цялостната ви дейност.

Добре знаем, че всеки човек се стреми към това да оптимизира максимално процеса на работа, затова ако търсите начин не само да увеличите пространството, но и да ускорите дейността на вашия лаптоп или компютър, то ние ви предлагаме ssd дискове, които все по-масово навлизат в нашето ежедневие, точно защото предлагат на потребителите изключително висока скорост на обмен на данни.