SSD Дискове

SSD Дискове

Налични са 203 продукта.

Активни филтри
Скоростта на работа на нашето устройство зависи главно от прехвърлянето на информация от постоянна памет към операционната памет (RAM) -  от това зависи колко бързо ще зареждат игри, снимки, колко време ще отнеме стартиране на дадена програма или възпроизвеждане на по-голям работен файл. Всеки от нас иска с напредване на времето, противно на всички закономерни процеси, компютърът му да работи все по-бързо и по-бързо. Това обаче само по себе си е трудно постижимо. На помощ идва ssd дискът, който става все по-любим “аксесоар” на потребители, които се стремят към максимално оптимизиране на дигиталния процес. Основните предимства на ssd диска са:

       почти 10 пъти по-голяма скорост при преноса на данни;

       абсолютно безшумна работа поради липса на въртящи се елементи в ssd диска;

       по-голяма устойчивост на външни удари и/или изпускане.

За да се възползвате напълно от функциите на ssd диска при избора на модел, непременно обърнете внимание на циклите на запис/четене и на неговото предназначение.

SSD дисковете се използват все по-често и при новите лаптопи или компютри, които са с с по-слаб процес. Те не повишават мощността на устройството, но пък значително покачват скоростта на зареждане на по-тежки програми, игри, както и на самата операционна система.

Тъй като в наши дни външните хард дискове също са сред задължителни аксесоари за всеки човек, който се грижи за своя виртуален свят, ние в E-bulmag ви предлагаме модели на доказани производители, които пристигат при вас с гаранция за качество. Раширете пространството на вашия компютър или лаптоп и се насладете на възможността да запазите всичките си любими филми и кадри, без да се налага да избирате кое да изтриете. Ускорете процеса на работа с ssd диск и забравете за неприятното чакане и блокиращите програми.

Ние от E-bulmag познаваме нуждите на нашите потребители и сме насреща, за да ви помогнем да изберете ssd диск с отлично съотношение между цена и качество, което да оправдае всичките ви очаквания.