Смартфони

Смартфони

Активни филтри
Смартфоните в днешно време съчетават в себе си всичко, от което съвременният човек има нужда. Те ни дават възможност да сме само на един клик разстояние от хората по целия свят, да имаме неограничен достъп до информация, да запечатваме всички важни преживявания, да осъществяваме бързо и лесно покупки и продажби, та дори и да работим.

И това далеч не е всичко - благодарение на непрестанния технологичен подем, днес вече смартфоните ни могат да осъществят и лесна връзка с телевизор у дома, така че да възпроизвеждаме всяко съдържание на голям екран. 

Но за да се възползвате качествено от всички предимства на смартфоните, е важно да се сдобиете с модел, който изцяло да покрива вашите нужди и  потребности.

Как да направим правилен избор на смартфон?

       Екранът е сред основните параметри, на които трябва да обърнете внимание при избор на смартфони и да съобразите с това къде прибирате устройството по принцип (джоб, чанта) и дали избраните от вас размери ще са ви удобни за четене и работа. Ако предпочитате наред със смартфоните да имате под ръка и устройство с по-голям екран, то разгледайте широката гама от таблети, които предлагаме;

       За да сте сигурни в издръжливостта на батерията на смартфоните, непременно обърнете внимание на този параметър при покупката. Мерната единица тук е милиамперчаса (mAh) и колкото по-високи са, толкова по-добре;

       Благодарение на все по-високото качество на камерата на смартфоните, тя неусетно замести класическите фотоапарати и видеокамери. За да се сдобиете с истински добро заснемащо устройство, обърнете внимание както на мегапикселите, така и на блендата, светлочувствителността и възможните ръчни настройки;

       RAM паметта е определяща за бързината на вашия смартфон при продължително използване и инсталиране на различни приложения.

В E-bulmag можете да намерите богатата гама от смартфони, цените на които ви позволяват да направите бюджетен избор, съобразен с всички от горепосочените критерии. Ние се доверяваме на доказани марки с дългогодишен опит в сферата.