Моля прочетете внимателно Условията за доставка. Те са неизменна част от Общите условия за използване на портала e-bulmag.bg

1. Доставки се извършват само на територията на Република България.

2. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ има договорни отношения или чрез транспорт на ТЪРГОВЕЦА. При личен избор на куриерска фирма от ПОЛЗВАТЕЛЯ, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения, не са валидни обявените условия за доставка и рекламация.

3. Цената за доставка е включена в общата стойност на фактурата, освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка.

4. Стандартната доставка е БЕЗПЛАТНА и е от склад до офиса на ТЪРГОВЕЦА, намиращ се в гр. София 1784, ж.к. Младост 1, ул. Григорий Горбатенко 7, от където ПОЛЗВАТЕЛЯ може да вземе поръчката в работно време. Цената за доставка до точен адрес на територията на град София е 4,99 лв. /с включен данък/ и 7.99 лв. /с включен данък/ за доставки до точен адрес в цялата страна /или до офис на фирма СПИДИ, ако бъде изрично поискано от ПОЛЗВАТЕЛЯ/.

5. С изключение на времето, през което има кампания с намалени цени, ТЪРГОВЕЦЪТ предоставя преференциални условия за БЕЗПЛАТНА доставка до точен адрес на територията на град София или доставка до точен адрес в цялата страна при поръчка на обща стойност над 100 лв. В случаите, когато поръчката се състои от няколко продукта и ПОЛЗВАТЕЛЯ се възползва от правото си по точка 6.5. от настоящите Общи условия, да се откаже от един или повече продукти и ако общата стойност на останалите продукти е под 100 лв. ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да удържи разходите за доставката на останалите продукти по стандартни цени.

6. При избор от страна на ПОЛЗВАТЕЛЯ на доставка до точен адрес поръчките се доставят до адреса посочен от ПОЛЗВАТЕЛЯ и се извършват до входната врата на сградата при осигурен достъп или до границата на дворното място или до офис на куриерска фирма.

7. Поръчани стоки чрез e-bulmag се доставят от куриер или от служител на ТЪРГОВЕЦА в срок от 1 до 5 работни дни, в зависимост от наличността на поръчания продукт.

8. Посочените срокове за доставка са съобразени с обявените графици на куриерските фирми късаещи отдалечени населени места и официални празнични дни. Възможно е по време на кампания с намалени цени да има извънредно забавяне на доставките.

9. В случай на забавяне на доставката, ТЪРГОВЕЦЪТ е длъжен да уведоми ПОЛЗВАТЕЛЯ посредством е-мейл или телефон.

10. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение породено от действията на куриер или куриерска фирма.

11. Стоката се предава на ПОЛЗВАТЕЛЯ / ПОЛУЧАТЕЛЯ срещу подпис, с който се удостоверява, че ТЪРГОВЕЦЪТ е изпълнил поръчката.

12. ПОЛЗВАТЕЛЯТ / ПОЛУЧАТЕЛЯТ оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер или лице доставящо пратката.

13. С полагането на подпис на приемо-предавателен документ ПОЛЗВАТЕЛЯТ овластява куриера да предаде от негово име на ТЪРГОВЕЦА сумата по общата стойност от фактурата за доставената стока при избран метод на плащане наложен платеж чрез пощенски паричен превод.

14. При невъзможност ПОЛЗВАТЕЛЯТ да бъде намерен на посочения адрес за доставка от куриерската фирма, не по вина на ТЪРГОВЕЦА, лицето, извършващо доставка оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа за уточнение на втори опит за доставка.

15. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължение да достави поръчката.

16. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на ТЪРГОВЕЦА.

17. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от ТЪРГОВЕЦА върху ПОЛЗВАТЕЛЯТ / ПОЛУЧАТЕЛЯТ в момента, в който той или посочено от него лице, различно от превозвача, приеме стоката.