Принтери

Принтери

Налични са 1376 продукта.

Активни филтри

Canon BCI-3eY

Специална цена. Валидност до изчерпване на складовите наличности.Трудно ще се намери човек в днешно време, който да не знае какво е принтер, но най-общо казано, това е печатащо устройство, което “пренася” цифровата информация върху физически носител - най-често хартия. Може да се използват както за отпечатване на различни нюанси, така и с разностранна големина на носителя. Свързвайки се с компютър или лаптоп, принтерите получават точни команди за размер, цвят и разположение на текста или изображението.

Как да изберете най-подходящия за вас принтер?

Основните параметри, по които трябва да се водите, са вашите потребности и заделеният за принтер бюджет, но наред с тях, обърнете внимание още на:

     Резолюцията на печат на принтерите е от голямо значение, особено при отпечатването на цветни изображения;

     Интерфейсът за връзка и това дали той е съвместим с вашия компютър;

     Формат на листовете, с които принтерът работи - дали това е преобладаващият вид документация и при вас;

     Цена на консумативите - интензивността на печат води до неизменно захабяване, затова помислете добре какъв би бил най-икономичният избор от тази гледна точка.

Лазерни принтери vs. мастиленоструен принтер - принцип на работа

     Мастиленоструйните принтери работят на принципа на “изпръскването”, като те са оборудвани със специални дюзи, през които преминава мастилото. Те са на достъпни цени и са подходящи за употреба в по-ненатоварена среда и най-вече в домашни условия;

     За разлика от тях, лазерните принтери, цените на които са сравнителни по-високи, но пък разходът за консумативи е сравнително по-нисък, работят с лазерен лъч. Хартията преминава през наелектризирани валове и по време на въртенето на фотобарабана, лазерният лъч осветява части от него, променяйки заряда и създавайки електростатично напрежение. Лазерните принтери се отличават с изключително висока скорост на работа, което ги прави подходящи за офис.

E-bulmag предлага на едно място широка гама от различни видове принтери, които отговарят на потребителските потребности за качество и бюджет. При нас, наред с устройствата, можете да закупите и нужните за тях консумативи.